Izleti

Čovjek kao socijalno biće teži unaprijediti svoj društveni život i zadovoljiti potrebu pripadnosti, stoga udruga Vuka ima za cilj osigurati svojim članovima svakog mjeseca redovna druženja, te svake godine organizirati putovanja, kulturne i sportske aktivnosti.

Uz podršku naših partnera uspjeli smo organizirati rekreativne izlete i odlaske na edukativna predavanja.

Zahvalni smo za svaku šetnju kroz prekrasnu prirodu naše zemlje koju smo doživjeli na izletima u gospodarska dobra i salaše u Tordincima, Valpovu, parku prirode Kopački rit, zatim šetnju Dunavom našeg grada električnim  brodom Bajadera, kao i ples uz pjesmu i glazbu šokačkog sijela u Županji.

S radošću se prisjećamo sportskih natjecanja i druženja u šuma-parku Adica i vukovarskog krosa pod sloganom “Trčim i pomažem“ u organizaciji Lions kluba Vukovar.

Isti entuzijazam dijelimo i kada pristupamo edukativnim danima u bliskim nam udrugama, kulturnim ustanovama, muzejima i znanstvenim centrima kao što su Milutin Milanković u Dalju i vukovarski Vučedol.

A posebno čuvamo sjećanja na redovna druženja u kojima slavimo blagdane, rođendane, osobna dostignuća i dane u kojima njegujemo podršku koju pružamo jedni drugima.

                                                                                                                                                

eu zajedno do fondova